► Beauty & Voeten

 

► Producten

 

 

 

 

Voor mij staat kwaliteit ook voor een persoonlijke benadering.

 Wanneer u voor een behandeling kiest wordt die door mij persoonlijk uitgevoerd.

Een mooie stralende huid door goede huidverzorging en een goed uitgerust gevoel.

Dat is waar Daniëlle’s Beauty Room voor staat, uw schoonheidssalon in Voorschoten.

 

 

 

 

Als professioneel voetverzorger ben ik aangesloten bij de branche organisatie ProVoet. Ik sta immers voor kwaliteit. Daarom ga ik verder dan de standaard opleiding. Zo ben ik

 in september 2013 geslaagd voor mijn laatstse praktijkexamen Specialistische Technieken waarna ik mij nu Medisch Pedicure mag noemen.

 

Het verzorgen van uw voeten gaat ook thuis verder, naast de gegeven tips, kan ik u ook voorzien van professionele verzorgingsproducten.

 

 

 

 

Producten bij Danielle's Beauty Room

 

 

 

 

 

 

Een goede huidverzorging is erg belangrijk. Correct gebruik van goede, professionele producten vormt hiervoor de basis. Omdat de huid uw grootste orgaan is, vinden wij het belangrijk om u een goed en betrouwbaar product aan te bieden.Daarom werkt Danielle's Beauty Room met producten van Nouvital.

 

Nouvital is een vrij nieuwe productlijn die in Nederland wordt geproduceerd. Nouvital biedt een uitgebreide huidverzorgingslijn met eerlijke producten voor elk huidtype. Deze producten bevatten voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong en zijn hypoallergeen en dierproefvrij. Allergieproblemen komen zelden voor, daar Nouvital werkt met allergeenvrije parfums en geen lanoline en tarwekiemolie (glutenallergie) verwerkt. Minerale olie (paraffinum liquidum) is vervangen door een vergelijkbare, eetbare component. Alle dagcrèmes zijn voorzien van een zonnefilter.

 

De uitgebreide verzorgingslijn van meer dan zeventig producten maakt behandeling van elk huidtype mogelijk. Om u niet te laten verdwalen in een wirwar van producten kunt u ten alle tijden advies aan mij vragen welke producten het meest geschikt zijn voor uw huid. Want elk huidtype heeft immers zijn eigen specifieke verzorging nodig. Daarnaast zijn de producten zeer aantrekkelijk geprijsd!

Alle producten die in de salon gebruikt worden zijn ook te verkrijgen voor thuis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Daniëlle’s Beauty Room | info@daniellesbeautyroom.nl